Herberg de Pas is een onderdeel van Erve de Pas en valt onder de vlag van Zorgboerderij De Schurinkshoeve. In samenwerking met Natuurmonumenten zijn wij gastheer van dit mooie stukje natuur, waar wij samen een geweldige ontmoetingsplaats hebben gecreƫerd. Tegenover de Herberg bevindt zich een zorggebouw, waar De Schurinkshoeve dagbesteding biedt aan mensen met een begeleidingsvraag. Verder vindt u op het erf een Informatieschuur van Natuurmonumenten, Speelnatuur van OERRR en is Erve de Pas het startpunt voor een natuurtocht op De Sprengenberg. Meer info is te vinden op de website van Natuurmonumenten

Per 1 november ’20 zullen de huidige eigenaren stoppen met Herberg de Pas. Het is vooralsnog niet bekend wie de theeschenkerij over zal nemen. Onderstaande omtrent verhuur en boeken van arrangementen is dus van toepassing t/m 31-10-2020.

De gebouwen binnen Erve de Pas zijn ook te huur voor evenementen, bijeenkomsten, familiedagen, verjaardagsfeestjes etc. Kijk bij mogelijkheden voor meer informatie over locatie huren en de arrangementen die wij bieden.

We hopen dat u geniet van een gezellige stop op deze bijzondere locatie!