In verband met de Corona maatregelen hebben wij in maart onze deuren moeten sluiten. Vanaf 1 juni 2020 zullen wij de deuren weer openen. Dit gaan wij 5 dagen per week doen: van woensdag t/m zondag van 9.30-16.30 uur.
Uitzondering daarop is maandag 1 juni; 2e Pinksterdag. Ook dan zijn wij geopend en dat zijn we vanaf 12.00 uur.

Wat is er veranderd?
> We zijn beperkt in het aantal gasten, omdat we ons aan de 1,5 m afstand moeten houden.
> Daarnaast mogen er max. 4 gasten per tafel zitten (personen uit 1 gezin/huishouden uitgezonderd).
> Er dient altijd gereserveerd te worden. Dit kan telefonisch en per mail, maar mag ook ter plekke aan de deur (mits er nog tafels vrij zijn).
> Onze menukaart is gewijzigd en ingekort t.o.v. vorige menukaart. We willen namelijk dat alle broodjes, baksels en drinken ook als “to-go” mee te nemen zijn. Met een aantal gerechten was dat niet makkelijk te realiseren, nu dus wel.
> Er mag buiten op het terras gezeten worden mits daar plek is, maar het is dus ook heel makkelijk om de bestelling mee te nemen en lekker ergens te gaan picknicken, bijv. in het bos (houd daarbij nog steeds rekening met de 1,5 m onderlinge afstand én neem uw afval s.v.p weer mee naar huis of gooi het hier in de prullenbak).
> Tot slot verzoeken wij iedereen de aanwijzingen van personeel en geldende maatregelen rondom Corona op te volgen. Deze zijn ook zichtbaar binnen Herberg de Pas. Alleen samen kunnen we voor een veilige en gezonde situatie zorgen voor zowel onze gasten als voor onze medewerkers!

Wij kijken er naar uit jullie weer als gasten te mogen ontvangen!