Vanaf 1 juni 2020 hebben wij de deuren weer geopend! Vanaf nu zijn wij 5 dagen per week open: van woensdag t/m zondag van 9.30-16.30 uur.

Wat is er veranderd?
> We zijn beperkt in het aantal gasten, omdat we ons aan de 1,5 m afstand moeten houden.
> Daarnaast moet er ook aan tafel rekening gehouden worden met de 1,5 meter (tenzij men uit 1 huishouden komt).
> Uiteraard zijn alleen gasten zonder gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten, koorts) welkom.
> Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden (vol = vol). Dit kan telefonisch en per mail, maar mag ook ter plekke aan de deur (mits er nog tafels vrij zijn).
> Onze menukaart is gewijzigd en ingekort t.o.v. vorige menukaart.  Alle broodjes, baksels en drinken zijn ook als “to-go” mee te nemen. Met een aantal gerechten was dat niet makkelijk te realiseren, nu dus wel.
> Er mag buiten op het terras gezeten worden mits daar plek is, maar het is dus ook heel makkelijk om de bestelling mee te nemen en lekker ergens te gaan picknicken, bijv. in het bos (houd daarbij nog steeds rekening met de 1,5 m onderlinge afstand én neem uw afval s.v.p weer mee naar huis of gooi het hier in de prullenbak).
> Tot slot verzoeken wij iedereen de aanwijzingen van personeel en geldende maatregelen rondom Corona op te volgen. Deze zijn ook zichtbaar binnen Herberg de Pas. Alleen samen kunnen we voor een veilige en gezonde situatie zorgen voor zowel onze gasten als voor onze medewerkers!

Wij kijken er naar uit jullie te verwelkomen in Herberg de Pas!