Naast de gewone menukaart bieden wij ook diverse arrangementen die een bezoek aan Herberg de Pas nog leuker maken! Zo biedt Herberg de Pas ook mogelijkheden voor een familiedag of vriendinnendag. Wat dacht u van eerst lekker wandelen over de Sprengenberg, om vervolgens bij ons te genieten van een heerlijke lunch of High Tea?

Naast onderstaande mogelijkheden kunnen wij ook op maat een lunch of borrel verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

High Tea (vanaf 2 personen, €24,95 p.p)
De huisgemaakte High Tea is een specialiteit van Herberg de Pas. Een echte theemaaltijd met naast scones, belegde broodjes, sandwiches, wraps en taart ook diverse hartige lekkernijen. Met onbeperkt thee van onze kaart.

Kids tea (vanaf 2 kinderen, €12,50 p.p.)
We serveren dan ranja, mini belegde broodjes met bijvoorbeeld knakworst, cup cakes en brownies. Daarbij onbeperkt ranja of thee van de kaart.

High Wine arrangement (vanaf 2 personen, €22,50 p.p.)
Drie glazen wijn en een rijk gevulde etagère met heerlijke borrelhapjes, waaronder diverse koude & warme hapjes, kaas en worst, stokbrood met verschillende sausjes, nootjes en olijven.

High Beer arrangement (vanaf 2 personen, €22,50 p.p.)
Drie speciaal biertjes naar keuze en een rijk gevulde etagère met heerlijke borrelhapjes, waaronder diverse warme & koude hapjes, kaas en worst, stokbrood met verschillende sausjes, nootjes en olijven

Ook kan een arrangement gecombineerd worden met een prachtige wandeling in de omgeving onder leiding van een gids van Natuurmonumenten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Wij zijn dagelijks geopend. Zie voor actuele openingstijden deze website of Facebookpagina.

Een reservering voor één van de arrangementen ontvangen we graag minimaal 3 werkdagen vooraf.