Naast de gewone menukaart bieden wij ook diverse arrangementen die een bezoek aan Herberg de Pas nog leuker maken!

High Tea (vanaf 2 personen, €24,95 p.p)
De huisgemaakte High Tea is een specialiteit van Herberg de Pas. Een echte theemaaltijd met naast scones, belegde broodjes, sandwiches, wraps en taart ook diverse hartige lekkernijen. Met onbeperkt thee van onze kaart.

Kids tea (vanaf 2 kinderen, €12,50 p.p.)
We serveren dan ranja, mini belegde broodjes met bijvoorbeeld knakworst, cup cakes en brownies. Daarbij onbeperkt ranja of thee van de kaart.

High Wine arrangement (vanaf 2 personen, €22,50 p.p.)
Drie glazen wijn en een rijk gevulde etagère met heerlijke borrelhapjes, waaronder diverse koude & warme hapjes, kaas en worst, stokbrood met verschillende sausjes, nootjes en olijven.

High Beer arrangement (vanaf 2 personen, €22,50 p.p.)
Drie speciaal biertjes naar keuze en een rijk gevulde etagère met heerlijke borrelhapjes, waaronder diverse warme & koude hapjes, kaas en worst, stokbrood met verschillende sausjes, nootjes en olijven

Daarnaast bieden we diverse arrangementen op maat voor vergaderingen, feestjes en andere bijeenkomsten. Deze vinden veelal plaats in het gebouw tegenover Herberg de Pas. Informeer (graag per mail) naar de mogelijkheden, wij denken met alle plezier met u mee!
NB: Deze ruimte is niet af te huren met gebruik van eigen consumpties.


Wij zijn dagelijks geopend. Zie voor actuele openingstijden deze website of Facebookpagina.

Een reservering voor één van de arrangementen ontvangen we graag minimaal 3 werkdagen vooraf. Tevens kunt u bij de reservering eventuele dieetwensen doorgeven.